Fiat Professional Fiorino
Fiat Professional Fiorino

Oda is eljut, ahová a többiek nem. Kívül kompakt, belül tágas, és mindenekelőtt rendkívül gazdaságos. A Fiat család legfiatalabb tagja arra született, hogy megkönnyítse a munkáját. Úgy tervezték, hogy könnyedén mozogjon még a belvárosban is, így a Fiorino eddig elérhetetlen célpontokba is eljuttatja.

Bővebben »
Fiat Professional Dobló Cargo
Fiat Professional Dobló Cargo

Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az új Dobló Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték, négy kiváló, alacsony fogyasztású és egyedülálló technológiájú motorral rendelhető. Minden elemében praktikus, az ideális eszköz arra, hogy fellendítse üzletét és minden munkanapjából a maximumot hozza ki.

Bővebben »
Fiat Professional Scudo
Fiat Professional Scudo

Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépő a hatékonyság és az elegáns megjelenés világába. A fényszórócsoport megújuló designja, a motorháztető lágy vonalai és a körülölelő lökhárítók robusztus, erős megjelenése dinamikussá és modernné teszik a járművet.

Bővebben »
Fiat Professional Ducato
Fiat Professional Ducato

A Fiat Ducato teherautó megbízható, innovatív és fáradhatatlan. Különlegesen nagy méretű raktérrel és 25 év tapasztalattal büszkélkedhet. Nélkülözhetetlen munkatárs? Több annál: üzlettárs, akiről mindig is álmodtunk. A legjobb partner azok számára, akik árufuvarozással, személyszállítással foglalkoznak, vagy egyszerűen csak megfelelő méretű szabadidôautót keresnek.

Bővebben »
Fiat  Talento
Fiat Talento

Kimagasló terhelhetőség, rendkívül kompakt és fürge: mindezt és még többet is kínál az új Talento.

Bővebben »