Scudo Személyszállító

Fiat Professional Scudo Személyszállító

A Scudo minden utasa számára stílusos, kényelmes és elegáns utazást kínál: kényelmesen elfér benne akár 9 fő, csomagtérnek térfogata eléri az 1240 litert.

Külső

Kiváló munkahely és vadonatúj formaterv

A mai naptól fogva stílusosan dolgozhat - természetesen a Fiat Scudóban. A fényszórók innovatív kialakításának, az elegáns profilnak és a robusztus lökhárítónak köszönhetően az új orr dinamizmust, korszerűséget és erőt sugall.

Fényszórók

A magasan elhelyezkedő, integrált irányjelzővel rendelkező fényszórók javítják a láthatóságot.

Hátulról

A 90 és 180 fokban nyitható, nagy hátsó ajtók mellett oldalsó tolóajtókkal rendelkezik a jármű (ez az utasoldali részen az alapfelszereltség része, a vezető oldalán külön rendelhető). A zárt kisteherautó belsejében egy rögzített, ablakos fém válaszfal található, amely ugyancsak az alapfelszereltség része.

Belső felszereltség

  • Tempomat: A tempomattal (opcionális) beállítható a tartani kívánt haladási sebesség.
  • Műholdas navigációs rendszer: A színes kijelzős egység tökéletesen illeszkedik a műszerfal közepébe.
  • Sebességkorlátozó: Megakadályozza, hogy átlépje a beállított sebességet (opcionális).
  • Hűtött fiók: Hűthető és zárható utasoldali fiók belső világítással.
  • Bluetooth:A Fiat Scudóban a telefonálás is egyszerű: a Bluetooth technológiának köszönhetően mobiltelefonját a kormányon található vezérlőszerkezetekkel és az univerzális kihangosító rendszerrel használhatja. A telefonszámok és az SMS-ek a műszerfalba épített többfunkciós kijelzőn tekinthetők meg.
  • Légkondicionáló:A két (manuális és automatikus) klímavezérlési lehetőségnek, valamint a kiegészítő fűtési lehetőségnek köszönhetően a járműben mindig ideális a klíma

Választható motorok

  • 90 lóerős 1.6 Multijet
  • 128 lóerős 2.0 Multijet
  • 163 lóerős 2.0 Multijet

Változatok

Combinato

A Scudo Combinato alapesetben 6 személyes kivitelű. A 3. üléssor opcionálisan rendelhető.

A Scudo Combinato tökéletes egyensúlyt kínál, ha utasokat és rakományokat egyaránt szállítani kell. Ez a maximálisan sokoldalú jármű hosszú vagy rövid tengelytávval, 5, 6 (alapesetben), 8 vagy 9 üléses változatban rendelhető. Mindenre készen áll. A hátsó rakodótér rugalmasságának és változtathatóságának köszönhetően ideális megoldást kínál munkások és szerszámok szállítására. A szervokormány az alapfelszereltség része, csakúgy, mint az elektronikus fékerőelosztóval (EBD) kombinált blokkolásgátló rendszer (ABS) és az hővisszaverő szélvédő.

Family

A Scudo Family alapesetben 5 személyes kivitelű, de opcionálisan 6, 8 vagy akár 9 ülésesre is bővíthető.

A 8/9 üléses változat (a 3. üléssor opcionális) ideális megoldás nagy családok számára, baráti társaságok szabadidős tevékenységeihez vagy sportolók szállítására. A hosszú tengelytávú változat 5,8 m² üvegfelülettel rendelkezik, ami mind a vezető, mind az utasok számára kiváló látási viszonyokat biztosít. A jobb kilátás és a teljes kényelem érdekében a második és a harmadik sorban magasabban vannak az ülések. A teljes körű komfort érdekében automata légkondícionáló és kiegészítő hátsó légkondícionáló is rendelhető. 128 lóerős 120 Multijet motorral kerül forgalomba.

Executive

A Scudo Executive alapesetben 8 személyes kivitelű, de opcionálisan 9 ülésesre is bővíthető.

Komolyabb szállítási igények esetén az Executive változat jelenti a tökéletes megoldást. A stílust és eleganciát kivételes kényelemmel ötvöző jármű a legjobb belépőt jelenti vállalatok, utazási irodák és légitársaságok számára. Mindenütt csúcsminőségű anyagok és gondos kidolgozás jellemzi, padlója szőnyeggel borított. 8 és 9 üléses változatban rendelhető, a bőrbevonatú kormánytól kezdve a sebességváltó gombon át egészen a karosszériával megegyező színűre fújt lökhárítóig és az automatikus klímavezérlő rendszerig minden részlete a minőségről árulkodik. A kiegészítő hátsó klímavezérlés a második és a harmadik üléssor felett külön mennyezetvilágítást és ventilátorokat tartalmaz, hogy az utazás minden utas számára kellemes legyen. A második és harmadik sorban magasabban vannak az ülések, így az utasok a kiváló kilátást is élvezhetik Az Executive 128 vagy 163 lóerős 2.0 Multijet motorral kerül forgalomba.

Fiat Professional Scudo Személyszállító
Fiat Professional Scudo Személyszállító
Fiat Professional Scudo Személyszállító
Fiat Professional Scudo Személyszállító
Fiat Professional Scudo Személyszállító
Fiat Professional Scudo Személyszállító