Dobló Cargo.

Fiat Professional Dobló Cargo

Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az új Dobló Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték, négy kiváló, alacsony fogyasztású és egyedülálló technológiájú motorral rendelhető. Minden elemében praktikus, az ideális eszköz arra, hogy fellendítse üzletét és minden munkanapjából a maximumot hozza ki.

Az új Dobló Cargo-t úgy tervezték, hogy teljesítményben és funkcionalitásban egyaránt kategóriája csúcsmodellje legyen. Igazi erőssége a belső tér tágassága. A téglalap alakú, széles raktér minden négyzetcentimétere kihasználható, ezért kitűnően alkalmas bármilyen rakomány szállítására. Az oldalsó tolóajtók és a nagyméretű hátsó ajtók megkönnyítik a be- és kirakodást, így az Ön munkája kevésbé megterhelő.

A belső tér praktikus és ergonomikus. Az utasfülke tágas és világos, az ülések kényelmesek és biztonságosak, minden kezelőszerv könnyen elérhető és a számos tárolórekesz lehetővé teszi a dokumentumok és a személyes tárgyak könnyű elhelyezését. Az új Dobló Cargo két olyan technológiai újdonságot is kínál, melyek gondoskodnak róla, hogy utazása kellemes és biztonságos legyen: a Blue&Me rendszert, melynek segítségével épp oly nyugodtan telefonálhat vezetés közben, mint amilyen könnyedén vezérelheti mp3 lejátszóját anélkül, hogy levenné kezét a kormánykerékről és a Blue&Me - TomTom-ot, a legújabb hordozható színes érintőképernyős navigációs rendszert, mellyel mindig könnyedén megtalálja úticélját.

Raktér méretek:hosszúság akár 2170 mm, magasság akár 1550 mm, szélesség 1714 mm
Raktér kapacitás: akár 4,2 m3
Terhelhetőség: akár 1000 kg
Hátsó rakodótér: 545 mm padlómagasság
Kerékdobok közötti szélesség: 1230 mm
Hátsó ajtó méretek: magasság: 1250/1455 mm, szélesség: 1231 mm
Oldalsó ajtó méretek: magasság: 1175 mm, szélesség: 700 mm
Hasznos praktikus tulajdonságok: Irattartó a műszerfalon, USB csatlakozó (mp3), tárolópolc a kabintető alatt, tágas rekesz az első ajtón, dupla parabolikus külső tükrök

Dobló Cargo felépítmény variációk:

  • Zárt furgon
  • Maxi furgon (hosszított)
  • emelt tetős furgon