Fiat Qubo.

Fiat Qubo

Összetéveszthetetlen külső és hívogatóan kellemes belső. Tágas utastér, ami könnyen hozzáférhető a dupla tolóajtón keresztül. Nagyszerűen méretezett belsejével a Fiat Qubo utastere tökéletes kényelmet, gondtalan utazást kínál Önnek. A megemelt vezetőülés valamint a nagy felületű szélvédő biztosítja a megfelelő kilátást az úttestre, illetve a kivételes világosságot a belső térben.

A Fiat Qubo könnyen kezelhető, és alkalmazkodik az igényeihez. Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségekkel, valamint magas szintű szolgáltatásokkal számolhatsz. Fordulási körének átmérője kisebb mint 10 méter! A Quboval csökkennek a gondok, gyarapodnak a mosolyok!

Felszereltség

A Fiat Qubo vezetése könnyű és szórakoztató. Minden kezelőszerv karnyújtásnyira van, a mszerfal pedig praktikus és funkcionális. A kézi kapcsolású, félautomata és automata üzemmódban is használható Dualogic™ váltó ECO funkcióval is rendelkezik, amely a váltás optimalizálásának segítségével csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást.Ezenfelül, hogy az életed még könnyebbé tegyük, rendelkezésedre áll a Blue&Me™ rendszer is. A Blue&Me™ segítségével telefonálhatsz, meghallgathatod a beérkezett SMS-eket, csatlakoztathatod hozzá a médialejátszódat, valamint minden úthoz kiválaszthatod a megfelelő zenét anélkül, hogy mindez elterelné figyelmedet a vezetésről. A Blue&Me™ bármikor hozzáférhető az USB-csatlakozón, a Bluetooth technológián és a hangfelismerésen keresztül. Ezenkívül a Qubo-hoz már rendelhető a Blue&Me - TomTom hordozható navigációs eszköz, mely érintőképernyős, és a Blue&Me™ összes funkcióját magába foglalja a modern navigációs rendszer mellett. A telefon, a rádió, az audiorendszer illetve a navigáció a kormányon lévő kezelőszervek segítségével biztonságosan működtetethető. Mindez harmonikus egységben, a TomTom új lejátszójának keresőfunkciója révén, amely egy USB-csatlakozóval kapcsolódik a Blue&Me™ rendszerhez.

Külső

Rendkívüli sokoldalúság jellemzi a Fiat Qubo Trekkinget: ezt a kalandkedvelő verziót. Elöl robosztus ezüst pajzzsal, könnyűfém keréktárcsákkal, valamint 20 mm-el növelt hasmagassággal, ha terepre indulna.Azok számára készült, akik szeretnek természetközelben lenni, a szinte járhatatlan útszakaszokkal könnyedén akarnak megbirkózni. Éppen ezért a TRACTION+ rendszernek köszönhetően a Qubo Trekking sokkal hatékonyabban működik legrosszabb tapadási körülmények között is. Úgy viselkedik, mint egy önzáró differenciálmű, hiszen a rosszul tapadó kereket blokkolja és a nyomatékot a másik kerékre helyezi át.

Belső

A Fiat Qubo belső tere tágas és sokoldalú. Az első üléseket akár 16 különféle pozícióba állíthatod, a hátsó ülések pedig dönthetők és kivehetők. Ezenfelül a hosszabb, akár 2,5 m hosszú csomagok elhelyezéséhez az első utasülés opcionálisan vízszintesre hajtható és a csomagtér szintjéig lesüllyeszthető.

Ha még ez sem lenne elég, a rendelkezésre álló kiegészítők tárházából olyan praktikus megoldások közül választhat, mint a szörf és kerékpártároló, vagy a praktikus csomagtér rendszerező. Így tényleg szabadon élhetsz kedvtevéseidnek.

Fiat Qubo
Fiat Qubo
Fiat Qubo
Fiat Qubo
Fiat Qubo
Fiat Qubo