Fiat Punto

Fiat Punto

Külső

A Puntonál a belső és külső most új értelmet nyer. A modellt úgy tervezték, hogy minél jobban megfeleljen a vezető igényeinek. A Fiat Punto a legmodernebb és legegyszerűbben kezelhető technológiát, illetve minden körülmények között maximális biztonságot, alacsony üzemanyag-fogyasztást és a környezet kímélést garantál.

A dinamikus Fiat Punto eleganciát és sportos jelleget kombinálja a személyiségét kiemelő részletekkel. Az orr-részen még figyelemfelkeltőbbek a nappali fénnyel ellátott fényszórók a legömbölyített ködlámpákkal és a lökhárító a személygépkocsi még nagyobb védelméért. Az autó hátulján a lámpák magasan vannak elhelyezve, ennek köszönhetően az autó jobban látható, szélesebb és erőteljesebb.

Belső

A szépség és kényelem vezette a design alkotóinak kezét. Ez az új Punto belső terére elfogadott legfőbb alapelv és ez garantálja az élményteli utazást is. Új és vonzó felszereltségekből választhat.

Utazás és tér

A Punto modell fejlesztésénél alkalmazott innovatív műszaki megoldások hozzájárultak a modell maximális kényelmének biztosításához. Ez a gyakorlatban alacsony zajszintet, kevés rezgést, jobb úttartást, könnyű irányíthatóságot, hatékonyabb térkihasználást és klimatizálást jelent.

A tömítésekhez használt zajtompító poliuretán hab illetve a legújabb technológiák alkalmazása a kabin zajszigetelését jelentősen javította. A gépjármű teljes zajkibocsátás a legújabb normáknak megfelelő szívó és kipufogó rendszer konstrukciónak köszönhetően csökkent.

A Fiat Punto 2013 modellnél nagyon könnyen beállítható a gépkocsi ideális beltéri hőmérséklete, mégpedig a kabinban elhelyezett 11 légbefúvónak, és a klímarendszernek köszönhetően, amely tökéletes körülményeket biztosít az utazáshoz. A kényelmes utazás a rendelkezésére álló - a Punto 2013 által nagyvonalúan - biztosított tértől is függ.

Biztonság

Biztonság tekintetében a Punto 2013-mal kategóriájában semmi sem veszi fel a versenyt. A 7 légzsáknak köszönhetően, amely közé beletartozik a térdlégzsák is a vezető oldalán, a Punto 2013 közlekedési baleset esetén tökéletes védelmet nyújt.

A Fiat Punto 2013-t egyidejűleg az emelkedőn elindulását megkönnyítő visszagurulásgátló funkcióval is elláttuk. Az első ködfényszórók kanyarkövető funkcióval rendelkeznek, tehát bizonyos kanyarodási szögnél automatikusan bekapcsolnak a tompított fényekkel együtt és tökéletesen bevilágítják a kanyart.

Ezen vonzó innovációkhoz még hozzátartoznak a Fiat által tesztelt és bevált ABS, BAS, EBD és ESP rendszerek is. Nem hiányoznak az első ülésen az erőfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek hátul pedig az Isofix rögzítési pontok.

A Punto 2013 megérdemelten érte el az Euro NCAP 5 csillagát, tehát az utasok biztonságáért és védelméért kiosztható legmagasabb fokozatot.

Fiat Punto
Fiat Punto
Fiat Punto
Fiat Punto
Fiat Punto
Fiat Punto