Fiat Panda

Fiat Panda

Már harminc éve szeretjük a Pandát. Szerény méretei ellenére képes újból meglepetést okozni. Most a Fiat Panda még stílusosabb, és különböző funkciókban még gazdagabb. Ez az új Panda: simply more - egyszerűen több.

A Fiat Panda mindig is olyan autó volt, melynek a formavilága a lényeget fogalmazta meg. Éppen ezért olyan egyedi. Külső megjelenése a jármű szellemiségét tükrözi vissza. A funkcionalitást, az intelligenciát, a kompaktságot és a szabadságot. A Panda - most 4x4 vagy CNG kivitelben is - egyedülálló stílusával folyamatosan a megszokott határokon túllépő gondolkodásra késztet.

Egy ilyen tökéletes autó csak Olaszországban készülhetett. A nápolyi Pomigliano d´Arco autógyár kitűnő technológiai és szervezeti hátteret kínáló fejlett és hatékony ipari komplexum. A legmodernebb rendszerekkel felszerelt, ennek köszönhetően nem csak a Fiat vállalatcsoport keretén belül minősül a legmodernebbnek, hanem globális szempontból is az egyik legjobb, legfejlettebb autógyár.

Sokoldalú belső

A különbözőképpen elrendezhető ülések minden elvárásnak megfelelnek. A hátsó háttámla egészként, vagy 60/40, illetve 50/50 arányban dönthető. Az utas ülés háttámlája vízszintes állásba dönthető, meghosszabbítva ezáltal a csomagteret, illetve lábtartót képezve ezzel a hátsó ülésen ülő utas részére. Az üléstámlák lehajtásával és a Cargo Boksz behelyezésével tökéletesen vízszintes felület hozható létre, melyen bármi szállítható.

Automatikus összkerékhajtás:

Semmilyen akadály nem állíthatja meg a Pandát. Mindig élvezet vezetni. A piacon lévő legkompaktabb ötszemélyes off-road tömege illetve méretei csodálatos gyorsaságot garantálnak. Lehetséges, hogy a megemelt alváz teszi vagy a megerősített első és hátsó lökhárítók, lehet, hogy a műanyag betétes sárvédők, esetleg a magas oldalvédő csíkok. Már első pillantásra világos, hogy a Fiat Panda 4x4 megfelelően felszerelt ahhoz, hogy bármilyen terepen elboldoguljon.

Ember- és környezetvédelem

A széria felszereltség 4 légzsákot, ABS blokkolásgátlót, nyaki gerincet védő biztonsági első fejtámlákat, illetve kettős biztonsági előfeszítőkkel felszerelt első biztonsági öveket és ISOFIX rögzítő elemeket tartalmaz. Minden egyes biztonsági berendezése a menetbiztonságot szolgálja. A motor és a környezetkímélő technológiák ezzel egyidejűleg csökkentik a fogyasztást illetve a károsanyag-kibocsátást. A Fiat Panda így aztán hibátlan stílusban adja tudtul, hogy fontosnak tekinti mindkettőt.

Fiat Panda
Fiat Panda
Fiat Panda
Fiat Panda
Fiat Panda
Fiat Panda