Fiat Freemont

Fiat Freemont

A Fiat Freemont tökéletes kombinációja a tágas térnek, funkcionalitásnak és sokoldalúságnak, amelyet egyedi stílussal ötvöz. Belső terében a finom tapintású anyagok és a króm kiegészítők bizonyítják a részletek iránti odaadó figyelmet. Az autót jellegzetes vonalvezetése teszi igazán egyedivé és exkluzívvá. A Fiat logó a hűtőrácson, az autó elejének masszív vonala és a lökhárítójának lekerekített ívei egyedi személyiséget kölcsönöznek

Belső tér

A Freemont lehetővé teszi, hogy mindenkit magával vihessen! Mindez a szériafelszereltség részét képező 7-üléses kivitelnek és a kényelmes, tágas harmadik üléssornak köszönhető. A jármű meggyőző méretei maximális kényelmet garantálnak a tágas és sokoldalúan alakítható utastérben. A megemelt üléspozíció maximális kényelmet nyújt a vezetőnek, aki ezáltal biztonságosan uralhatja a járművet az úton. Az innovatív, lépcsőzetes ülésrendszernek köszönhetően az utasok is élvezhetik a panorámát, hiszen minden üléssor egy kissé magasabban helyezkedik el az előtte elhelyezkedőnél. Az egyenként lehajtható ülések lehetővé teszik, hogy optimálisan tágas teret alakítson ki az utastérben illetve maximálisan kihasználja a több mint 30 különböző üléskonfiguráció nyújtotta lehetőségeket. A harmadik üléssor egyetlen egyszerű mozdulattal lehajtható, padlóba süllyeszthető. Ugyanez vonatkozik a második üléssorra is, valamint az utasoldali ülésre, így a csomagtér tetszés szerint bővíthető, variálható.

A több mint 20 csomagoló rekesz újabb távlatokat nyit a tárolásban. A rekeszek teljes befogadóképessége megegyezik egy városi autó csomagterének befogadóképességével (ez 138 l). Az utasoldali ülés alatt például egy könnyen hozzáférhető tároló rekesz található, amíg a második üléssor szőnyeg alatti része két nagyobb méretű rekeszt rejt. Így mindent magával vihet, amire csak szüksége van.

Teljesítmény és biztonság

A szabadság szerelmeseinek: a Fiat Freemont immár összkerékmeghajtással és hatfokozatú automata sebességváltóval is elérhető, melynek köszönhetően optimálisabb lett a nyomaték kihasználása, illetve hatékonyabb lett a sebességváltás is. Az autó nem ismer akadályt, maximális biztonságot nyújt valamennyi helyzetben és minden időjárási körülmény között.

Az aktív összkerékhajtási rendszer (AWD: All-Wheel-Drive) nagyobb biztonságot nyújt valamennyi közlekedési szituációban. Elektronikus vezérlőegysége csúszásérzékelők segítségével figyeli mind a négy kerék tapadását, és a körülményeknek megfelelően szabályozza a hátsó kerekekre jutó nyomatékot (ma x. 50%). A rendszer nemcsak alacsony tapadású (sáros, havas vagy jeges) útfelületen avatkozik be, hanem aszfaltozott úton is, amennyiben nagyobb tapadásra és stabilitásra van szükség.Az aktív összkerékhajtási rendszer elektronikus vezérlésű kuplungon (ECC: Electronically Controlled Coupling) keresztül osztja szét a nyomatékot a tengelyek között. A rendszer folyamatosan elemzi, hogy mekkora erőt fejt ki a vezető a pedálra és mekkora sebességgel halad, valamint milyen szögben fordítja el a kormányt. Ezenkívül folyamatos kapcsolatban áll a kipörgésgátlóval, illetve az elektronikus menetstabilizálóval (ESC: Electronic Stability Control), hogy optimális mértékű nyomatékot biztosítson minden helyzetben. Az összkerékhajtásnak köszönhetően a Freemont még sokoldalúbbá és biztonságosabbá vált.

Fiat Freemont
Fiat Freemont
Fiat Freemont
Fiat Freemont
Fiat Freemont
Fiat Freemont