Fiat 500 kabrió.

Fiat 500 c

A Fiat 500 -as 8 pasztell színváltozatban és 3 metálszínben, továbbá a gyöngyházfényű Funk fehér színben rendelhető. 7 könnyűfém keréktárcsából és 2 dísztárcsából álló választék. 355 cm hosszú, 163 cm széles, 149 cm magas, az 500 -as három felszereltségi szinttel rendelhető: Pop , Sport és Lounge . 8 különböző matricakészlet, amelyek a karosszéria színével kombinálva 19 különböző lehetőséget kínálnak, a matricakészletek több színben rendelhetők. 10 különöző logó, 9 különböző színben rendelhető slusszkulcs borítás, hogy még egyedibb legyen az 500 -asod.

Sportcsomag
: küszöbspoiler, sportos első lökhárító, exkluzív ülések és belső színek, valamint megannyi más egy lendületes és sportos megjelenésért.
Krómcsomag : krómozott külső visszapillantó tükör, krómozott betétek az első és hátsó lökhárítókon, krómozott díszítés a motorháztetőn és egyéb kifinomult részletek a választáshoz.

Kiegészítők, hasznos tartozékok az 500-ashoz:
síléctartó, csomagtartóváz a csomagtérajtón, snowboardtartó, olasz zászló a sárvédőn, középső díszítés és krómozott bajusz, krómozott külső visszapillantó tükör, nyitható napfénytető, illatadagoló, I-Pod és mobiltelefon-tartó, kabátakasztó, ülés alatti tároló, extra tároló, irattartó fiók...

Az 500 -as, azon felül, hogy maximális vezetési élményt nyújt, még környezetbarát is. Mindez a jövőbeni Euro 5 szabvány határértékeit teljesítő motoroknak köszönhető. Három benzinüzemű: a 69 lóerős 1.2-es , a 100 lóerős 1.4-es és a legújabb 0.9-es 85 lóerős TwinAir turbó, valamint két dízelmüzemű: a 75 és 95 lóerős 1.3-as Multijet áll rendelkezésre, ahol a részecskeszűrő szériafelszereltség. Mindegyik motor öt- vagy hatsebességes mechanikus sebességváltóval rendelhető. A benzinüzemű változat robotizált sebességváltóval is kapható.

Isten hozott itthon! Az 500 -as 2 különböző - világos vagy sötét - belső kialakítással, összesen 15-féle kombinációban választható. Kétféle - bőr vagy szövet - belső kárpit közül választhatsz az 500 -as Sport változatához.

Blue&Me beépített bluetooth , USB -csatlakozó média lejátszóval, hangutasítás, SMS-felolvasás, több nyelven... Kormánykeréken a Blue&Me vezérléséhez szükséges gombok, opcionális térképes navigátor, azaz hordozható navigációs rendszer , valamint választható Interscope hifi-berendezés , mélysugárzóval.

Még álmában is összetéveszthetetlen. Az 500 -as mindazzal a felszereltséggel rendelkezik, amelyekkel a preventív, aktív és passzív biztonság terén kategóriája csúcsán állhat. A megerősített karosszériától kezdve az automata biztonsági övekig, az aktív biztonsági berendezésektől, például az ABS-től, az EBD-től és az ESP -től kezdve egészen az utasok védelmét szolgáló 7 légzsákig, minden a biztonságról szól.

5 év vagy 500.000 km garancia!(feláras extra)

A POP felszereltség szériatartozékai: Távirányítós központi zár, ABS, állítható magasságú kormány, szervokormány, elektromos első ablakemelők, vezetőoldali térdlégzsák, osztott hátsó ülés, elektromosan állítható külső tükrök, Fix&go, vezető- utasoldali-, oldal- és függönylégzsák, MP3-CD-rádió 6 hangszóróval

A SPORT felszereltség szériatartozékai a POP-on felül:
légkondicionáló berendezés, fényezet és fűthető tükrök, külső hőmérő, sötétített hátsó üvegek, ködfényszóró, bőr multifunkciós sportkormány, zseb az első ülések háttámláján, 15" sport könnyűfém keréktárcsák, memória az utasüléshez, Blue&Me (bluetooth kihangosító, USB-csatlakozó), állítható magasságú vezetőülés, dohányzócsomag

A LOUNGE felszereltség szériatartozékai a POP-on felül:
automata légkondicionáló berendezés, fényezet és fűthető tükrök, külső hőmérő, bőr multifunkciós kormány, zseb az első ülések háttámláján, 15" könnyűfém keréktárcsák, memória az utasüléshez, Blue&Me (bluetooth kihangosító, USB-csatlakozó), króm csomag, állítható magasságú vezetőülés, dohányzócsomag

Fiat 500 c
Fiat 500 c
Fiat 500 c
Fiat 500 c
Fiat 500 c
Fiat 500 c