Fiat Panda
Fiat Panda

Az új Panda sokoldalúsága valósággal lenyűgöző. Úgy használhatja, ahogy csak akarja: egyterűként, terepjáróként, kabrióként, sportautóként, vagy akár kombiként. Robosztus megjelenésű, mégis fürgén mozog a városban. Azonban a hosszú-hosszú utakon fogja igazán érezni, hogy mennyire kellemesen stabil és biztonságos autó a Fiat Panda.

Bővebben »
Fiat 500
Fiat 500

A Fiat 500-as 8 pasztell színváltozatban és 3 metálszínben, továbbá a gyöngyházfényű Funk fehér színben rendelhető. 7 könnyűfém keréktárcsából és 2 dísztárcsából álló választék. 355 cm hosszú, 163 cm széles, 149 cm magas, az 500-as három felszereltségi szinttel rendelhető: Pop, Sport és Lounge.

Bővebben »
Fiat 500L
Fiat 500 L

A Fiat 500L a funkcionalitás értelmezését magasabb szintre emelte. A jármű 4,15 méteres hossza, 1,78 méteres szélessége és 1,66 méteres magassága az egyterű autók kényelmét kombinálja a kiváló manőverező képességekkel

Bővebben »
Fiat 500x
Fiat 500 X

Szexi, ikonikus és hatalmas élményt nyújt, mint minden 500-as. Még kényelmesebb belső térrel és a legfejlettebb technológiával a maximális kényelem és biztonság biztosítása érdekében. Ez az 500X, az új Fiat crossover. A 4x4, 4x2 változatban off-road megjelenéssel, vagy a 4x2 verzióban nagyvárosi lélekkel.

Bővebben »
Fiat Punto
Fiat Punto

Fiat Punto: a technológia jövője. A stílus forradalma. A legújabb és "legzöldebb" motorok. A jövő biztonsága a ma útjain. Indítsd be a változást a Punto-val. A Punto motorok (6 féle) és verziók széles választékát kínálja, hogy megfeleljen minden vezetési stílusnak és használati módnak.

Bővebben »
Fiat Qubo
Fiat Qubo

Sokoldalú és igazi egyéniség. A mozgékonysággal és térrel kapcsolatos valamennyi elvárásod teljesül vele. Környezetbarát, városon belül és kívül egyaránt kényelmes és biztonságos vezetni. Kilenc színben, két különböző motorral és kétféle felszereltségi szinttel rendelhető. Számtalan felhasználási lehetőséget kínál.

Bővebben »
Fiat Dobló Panorama
Fiat Dobló Panorama

A sokoldalú és egyedi Dobló Panorama praktikus, robosztus és funkcionális dizájnnal, jól variálható, vidám és kényelmes belső térrel dicsekedhet. Az új Dobló többet ad: nagyobb biztonságot, több helyet, nagyobb megtakarítást és a környezet iránt is több tiszteletet tanúsít. Egy nagyszerű jármű mindenkinek.

Bővebben »
Fiat Freemont
Fiat Freemont

Assertively iterate reliable meta-services vis-a-vis excellent methods of empowerment. Rapidiously conceptualize customized imperatives before tactical synergy

Bővebben »
Fiat Freemont
Fiat Tipo

Teljes felszereltség. Még több hely Önnek és családjának. Kategória első kényelem megfizethető áron. Ez a Tipo logika. Modern és gazdaságos dízelmotorok, mely nagy teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást kínálnak.

Bővebben »