FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA márkaszerviz.

A Mopar® leveszi a gondokat a válláról és segít abban, hogy a lehető legjobban kihasználja a tavaszt! Az április 1- május 31. között érvényes exkluzív ajánlataink segítenek abban, hogy magabiztosan készüljön fel a tavaszra, miközben költségvetését is ellenőrzés alatt tarja.

20% kedvezmény minden eredeti alkatrészre
Tavaszi átvizsgálás 2 990 Ft.
Klímatisztítás és fertőtlenítés 5 990 Ft.

Az akció július 15. és augusztus 31. között érvényes
www.dijazzukahuseget.hu

Minden típusú autó teljes körű javítása, vizsgáztatása. Gyári és eredetivel megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket használunk. Gyári technológia és szakértelem. Garancia a munkára és alkatrészekre. Ingyenes állapotfelmérés, egyedi ajánlatok.

Motordiagnosztika, motorfelújítás, motorgenerál, motorbeállítás, motorellenőrzés, motorkarbantartás, mMűszeres beállítás, futómű beállítás, futómű diagnosztika, futómű ellenőrzés, futómű javítás, sebességváltó javítás, kormánymű javítás, klíma töltés, klímajavítás, klíma tisztítás, gépkocsi állapotvizsgálat, állapotfelmérés, kerékszerelés, téli-gumik értékesítése, felszerelése, számítógépes centrírozás, lengéscsillapító vizsgálat, lökésgátlók vizsgálata, elektromos javítások, gépjármű villamossági javítások, autórádió beépítés...