Alfa Romeo Stelvio

Alfa-Romeo-Stelvio

AZ ALFA ROMEO ELSŐ SUV-JA

Az Alfa Romeo megalapítása óta olyan modelleket készít, melyek képesek megváltoztatni azt, ahogy az autókat vezetjük és szeretjük: a formatervezés és a műszaki tartalom olyan egyedi mesterművei ezek, melyeket a kezdetektől fogva csodálnak. A márka ma, csaknem 107 évnyi történelme után új mérföldkövet állít fel: Megérkezett a Stelvio, hogy felülmúlja a legmagasabb elvárásait valamennyi autórajongónak .

 

PÉLDA NÉLKÜLI ÉRZELEM

Képes egy szabadidőautó ugyanolyan érzelmeket közvetíteni, mint egy sportos limuzin? A Stelvio azért született, hogy ezt megválaszolja, hiszen az Alfa Romeo hamisítatlan vezetési élménye tovább erősíthető és fokozható. Magas, mégis sportos vezetési pozíciója exkluzív premiernek számít. A Stelvio volánja mögött átélt érzések új fejezetet nyitnak az SUV-k világában. Tapasztalja hát meg ön is!

 

AZ ÉRZELEMBEN NINCS KOMPROMISSZUM

A Giulia extrém könnyedsége, kiemelkedő kormányáttétele és optimális dinamikai egyensúlya új formában jelenik meg. Újszerű platformjának köszönhetően a Stelvio tökéletesen párosítja egy sportos autó vezethetőségét egy hagyományos szabadidőautó kényelmével. Rengeteg hely áll rendelkezésre mindannak, ami a mindennapi élet során felmerül, de nincs helye konformizmusnak.

 

AZ ALFA ROMEO ÍGY ALKOT SUV-T

Csúcstechnológiák a biztonság érdekében és az infotainment terén. Könnyű karosszéria-szerkezet és szénszálas kardántengely. A hatékony, mégis kiemelkedő hajtásláncok széles palettája, és szabadalmaztatott menetdinamikai megoldások. Itt az ideje, hogy a márka ismét bemutasson egy újabb mesterművet az innováció terén, hű maradva az autók alkotása terén vallott egyedi stílusához. A Stelvio az az Alfa Romeo, mely - egy új érzelmi csavarral - újragondolhatja a szabadidőautók történetének szövevényét.

Alfa-Romeo-Stelvio
Alfa-Romeo-Stelvio
Alfa-Romeo-Stelvio
Alfa-Romeo-Stelvio
Alfa-Romeo-Stelvio
Alfa-Romeo-Stelvio